Τετάρτη
20
Ιουνίου
2018
Ανατ.: 04.58
Δύση: 20.00
Πρώτο Τέταρτο
Μεθοδίου ιερομάρτυρος επισκόπου Πατάρων

Online χρήστες

Έχουμε 20 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Εορτασμός των Εισοδίων της Θεοτόκου στο χωριό μας 2017

 

-Έγινε στο χωριό μας  την Τρίτη  21/11/2017 ο εορτασμός των «ΕΙΣΟΔΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» ή της Παναγίας της Με(ι)σοσπορίτισσας. Την Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία τέλεσαν ο παπά-Γιάννης, εφημέριος του χωριού μας και ο παπά-Κανέλος από  Τουθόα  και έψαλαν ο Χ. Λαμπρόπουλος και Β. Γεωργόπουλος  από Αετορράχη.

Παρευρέθηκαν πολλοί πατριώτες  μιας και αυτή την εποχή ήταν σε πλήρη εξέλιξη η συλλογή του ελαιοκάρπου, καθώς και αρκετοί φίλοι από τα γύρω χωριά. Αρτοκλασία τελέσθηκε  υπέρ οικογενειών Δημητρίου Α. Θανόπουλου και Γεωργίου Παπαγεωργίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων, προσφέρθηκε  γεύμα για όλους τους πατριώτες και φίλους με νηστήσιμα φαγητά, κρασί και γλυκά σεβόμενοι την θρησκευτική επιταγή και παράδοση. Την επιμέλεια του γεύματος είχεη εκκλησιαστική επιτροπή με την βοήθεια εθελοντριών νοικοκυριών  και μελών του Δ.Σ του Συλλόγου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών ευχαριστεί τον τοπικό πρόεδρο και εκκλησιαστικό επίτροπο κο Χρήστο Νικολόπουλο,  την κα Νικολοπούλου Ρούλα για τα ωραία γλυκά που μας ετοίμασε και όλες τις νοικοκυρές που βοήθησαν για την ετοιμασία και πραγματοποίηση της γιορτής αυτής.

Και του χρόνου!

 

 

scroll back to top