Κυριακή
22
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.16
Δύση: 19.52
Σελήνη
9 ημερών
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.

Online χρήστες

Έχουμε 83 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Εορτασμός του Πάσχα στο χωριό μας
Σάββατο, 30 Απρίλιος 2011 10:17

 

Κοκκινοραχη- πασχα 2011

Μειωμένη ήταν  και φέτος  η άφιξη των πατριωτών στο χωριό μας  για τον εορτασμό του Αγίου Πάσχα. Οι λίγοι πιστοί και σταθεροί  που βρεθήκαμε και φέτος  στη ιδιαίτερη πατρίδα μας  γιορτάσαμε με σεμνότητα και ταπεινότητα  αλλά και με λαμπρότητα τις Άγιες  μέρες.

Το Άγιο Φως, μας έδωσε ο πατήρ Γεώργιος από το Χρυσοχώρι  και το «Χριστός Ανέστη»  ψάλαμε όλοι μαζί με προεξέχοντα τον Γεώργιο Δρακόπουλο από  Λυσσαρέα, που για άλλη  μια φορά μας τίμησε με την παρουσία του.
Βγαίνοντας  στον προαύλιο χώρο  της εκκλησίας, αφού  ανταλλάξαμε  ευχές, αναχωρήσαμε για την παραδοσιακή μαγειρίτσα  ελπίζοντας η ανάσταση του Θεανθρώπου να σημάνει και  την ανάσταση της χώρας μας από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται.

 

 

Κοκκινοραχη- πασχα 2011

Την Κυριακή του Πάσχα βοηθούμενοι και από τον ανοιξιάτικο καιρό  γιορτάσαμε την  Λαμπρή με τον παραδοσιακό σούβλισμα του αρνιού, το τσούγκρισμα των αυγών με γλέντι και χορό,  ξορκίζοντας έτσι  τα σημεία των καιρών και την οικονομική κρίση.


Χριστός Ανέστη !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοκκινοραχη- πασχα 2011

 

Κοκκινοραχη- πασχα 2011

 

 

Ο  Πρόεδρος  του ΔΣ
Γεώργιος Διαμαντόπουλος

 

..............................................................................................................................................................

scroll back to top