Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Πρόεδρος Δ.Σ. και νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γορτυνίας
Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2013 00:39

Δύο συμπατριώτισσες μας ανέλαβαν  σημαντικά καθήκοντα στον Δήμο Γορτυνίας.

Dhmos Gortynias

Η Ελένη Θανοπούλου-Χριστοπούλου εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην συνεδρίαση της 6ης Ιανουαρίου 2013 για την περίοδο 2013-2014.

Η  Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή ορίστηκε από τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Ιωάννη Σπ. Γιαννόπουλο, Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, με κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Δημητσάνας και Τρικολώνων και καθ’ ύλην αρμοδιότητες της Υγείας, των Κοινωνικών Υπηρεσιών, του Πολιτισμού και Τουριστικής Προβολής με θητεία 1-1-2013 έως 31-8-2014.
Επίσης ορίστηκε αναπληρωτής του Δημάρχου, για να ασκεί τα καθήκοντα του, όταν εκείνος απουσιάζει ή κωλύεται, και όταν αυτή απουσιάζει ή κωλύεται τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από την Αντιδήμαρχο κα. Μουτζούρη-Κάχρη Δήμητρα.

 

 

 

Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
Μουτζούρη-Κάχρη ∆ήµητρα, με αντιμισθία, κατά τόπον Αντιδήμαρχος στην δηµοτική ενότητα Τροπαίων και καθ’ ύλην  αρμοδιότητες της Αγροτικής Ανάπτυξης, τις Υποδοµές Αγροτικής Παραγωγής και Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων.
Καδάς  ∆ηµήτριος, με αντιμισθία,  κατά τόπον Αντιδήµαρχος στην δηµοτική ενότητα  Βυτίνας και καθ’ ύλην αρµοδιότητες την Ανακύκλωση Απορριµµάτων, τις Ανανεώσιµες Πηγές Ενέργειας και την Προστασία του Μαινάλου.
Παπανάστου Ιωάννης, με αντιμισθία,  κατά τόπον Αντιδήµαρχος  στην δηµοτική  ενότητα Ηραίας και καθ’ ύλην  αρµοδιότητες τις Ιαµατικές Πηγές Λουτρών Ηραίας και την ∆ιαχείριση Υδάτινων Πόρων.
Αθανασόπουλος Ιωάννης, χωρίς αντιμισθία, κατά τόπον Αντιδήµαρχος στην  δηµοτική ενότητα Κοντοβάζαινας και καθ’ ύλην με αρµοδιότητες για την Αξιοποίηση φαραγγιού και Λίµνης Λάδωνα.
Ζούνης Πέτρος, χωρίς αντιμισθία,  καθ’ ύλην Αντιδήμαρχος με  αρµοδιότητες την Παιδεία, την Νεολαία και τον Αθλητισµό.

Τους ευχόμαστε:  Καλή επιτυχία στο έργο τους!

 

.

scroll back to top