Κυριακή
22
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.16
Δύση: 19.52
Σελήνη
9 ημερών
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.

Online χρήστες

Έχουμε 39 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Έργα στο χωριό μας
Πέμπτη, 23 Μάιος 2013 17:20


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο Κοιμητήριο του χωριού μας με την κατασκευή του τοίχου αντιστήριξης και την περίφραξη. Ένα μέρος των εξόδων  καλύφτηκε από το Δήμο Γορτυνίας με το ποσό που αναλογούσε στο χωριό μας και το υπόλοιπο πληρώθηκε από χρήματα που πρόσφεραν οι πατριώτες γι αυτό τον σκοπό καθώς κι από το ταμείο του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών. Μ΄ αυτό τον τρόπο λύθηκε ένα σοβαρό και έντονο πρόβλημα που υπήρχε στο Κοιμητήριο του χωριού μας.

 

kokkinorachi-koimitirio

kokkinorachi-koimitirio

 

 

Αυτές τις μέρες πραγματοποιούνται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα του επαρχιακού δρόμου Λυσσαρέα - Κοκκινόραχη - Αετορράχη & προς Αράπηδες. Συγκεκριμένα δουλεύουν μηχανήματα σε δύο σημεία: α) Μετά το γεφύρι πηγαίνοντας για Λυσσαρέα και, β) στον δρόμο από Κοκκινοράχη προς Αράπηδες μέχρι ρέμα Μπροστόκου. Στο έργο προβλέπεται και η ασφαλτόστρωση στο τμήμα του δρόμου Κοκκινοράχης-Αετορράχης που είναι ακόμα χωμάτινος.

 

kokkinorachi-erga

kokkinorachi-erga

 

 

 

kokkinorachi-erga

kokkinorachi-erga

 

..............................................................................................................................................................

 

scroll back to top