Κυριακή
22
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.16
Δύση: 19.52
Σελήνη
9 ημερών
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.

Online χρήστες

Έχουμε 52 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Ξεκίνησε σηματοδότηση του Φαραγγιού της Γκούρας

Κοκκινοράχη-Φαράγγι Γκούρας

Με πρωτοβουλία του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου  η «ΓΚΟΥΡΑ» και με την υποστήριξη του, μέλη  του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο) πραγματοποίησαν σηματοδότηση ενός τμήματος του Φαραγγιού της Γκούρας. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 8/5/2013 μια ομάδα έμπειρων ορειβατών από τον ΣΑΟΟ με τον Θανάση Χωματά  και Χρήστο Μαρκαντέ,  ξεκίνησαν το έργο του καθαρισμού και της σηματοδότησης του μονοπατιού από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου της Λυσσαρέας ως το γεφύρι του δρόμου Λυσσσαρέας – Κοκκινοράχης και κατόπιν το τμήμα του φαραγγιού από το γεφύρι  έως την περιοχή «Kάτω Χώνι», μια διαδρομή μήκους περίπου 2,5 χιλιομέτρων.


Τα υλικά της σήμανσης είχαν διατεθεί από τον Δήμο Γορτυνίας, κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε υποβληθεί από τον Όμιλο και την τοποθέτηση τους ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν με εθελοντική εργασία τα έμπειρα μέλη του ΣΑΟΟ με την βοήθεια των μελών του Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ».
Το παρόν στην προσπάθεια αυτή έδωσαν η Αντιπρόεδρος του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Ελένη Θανοπούλου, ο ταμίας Μιχάλης Ζουμπουρλής, μέλη του Ομίλου από την Λυσσαρέα και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών, Γεώργιος Διαμαντόπουλος.

scroll back to top