Παρασκευή
20
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.14
Δύση: 19.53
Πρώτο Τέταρτο
Ηλιού Θεσβίτου του προφήτου

Online χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Νέα - Ανακοινώσεις
Ανακοίνωση εκδήλωσης "3ο Φεστιβάλ ΜΑΝΑ ΓΗ"

3ο Φεστιβάλ ΜΑΝΑ ΓΗ

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2013, ώρα 8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το 3ο Φεστιβάλ ΜΑΝΑ ΓΗ, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Γορτυνίας και ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος "Η ΓΚΟΥΡΑ" στην συμβολή του Φαραγγιού της Γκούρας με τον ποταμό Τουθόα. Με παραδοσιακή, έντεχνη και λαϊκή μουσική και τραγούδι.
Θα παίξει το ουσικό  συγκρότημα του Γιώργου Δαλιάνη και Διαμαντή Ρουμελιώτη.
Μια βραδιά για όλους, δίπλα στο νερό, γεμάτη από τα χρώματα κι αρώματα της φύσης, με μουσική, χορό και διασκέδαση.
Στον χώρο της εκδήλωσης θα διατίθεται φαγητό από επαγγελματία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...............................................................................................................................................................

scroll back to top
 
2/6/2013 Πεζοπορία στο Φαράγγι της Γκούρας

Κοκκινοράχη-Φαράγγι Γκούρας

Την Κυριακή 2  Ιουνίου 2013 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (Σ.Α.Ο.Ο), ο Ε.Ο.Σ. Τρίπολης και ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος  "Η ΓΚΟΥΡΑ" θα πραγματοποιήσουν όλοι μαζί πεζοπορία στο Φαράγγι της Γκούρας από το γεφύρι του δρόμου Λυσσσαρέας – Κοκκινοράχης, έως την συμβολή με τον ποταμό Τουθόα.

Η εξόρμηση είχε προγραμματιστεί από πέρσι και αναβλήθηκε δυο φορές λόγω έκτακτων συνθηκών. Στο τέλος της πεζοπορίας προβλέπεται από το πρόγραμμα μετάβαση στα Ιαματικά Λουτρά της Ηραίας για μπάνιο  και στο τέλος διασκέδαση. 
Ώρα συγκέντρωσης στο γεφύρι Λυσσαρέας 9.15 π.μ.

 

 

 

 

 

.............................................................................................................................................................

 

scroll back to top
 
Αναβολή της εξόρμησης στις 17/6/2012 στο Φαράγγι της Γκούρας

 

faraggi gkouras

Ο  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  «Η ΓΚΟΥΡΑ» ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας τη Κυριακή  17 Ιουνίου 2012, από κοινού με το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων(ΣΑΟΟ)     αναβάλλεται λόγω των βουλευτικών εκλογών

Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί άλλη ημερομηνία η οποία θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση.

Πληροφορίες:  τηλ. 6972748131
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

................................................................................................................................................................

scroll back to top
 
Ανακοίνωση εξορμήσεων Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ"

Ο  ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ  «Η ΓΚΟΥΡΑ»  για το προσεχές δίμηνο προγραμματίζει τις εξής δραστηριότητες:

Anakoinosi omilou GKOURA

Α) . «Το Μάη στον Αρτοζήνο», τη καθιερωμένη πλέον εκδήλωση του Ομίλου,   Κυριακή 20 Μαΐου 2012,  στο βουνό Αρτοζήνος της Γορτυνίας, απ’ όπου ξεκινάει το Φαράγγι της Γκούρας, κοντά στα χωριά Σέρβου και Λυκούρεσι Γορτυνίας,  η οποία  περιλαμβάνει:
10.15 π.μ. Συγκέντρωση στον «Αγιοδημήτρη» Αρτοζήνου.
10.30 π.μ. Παράκληση και Αρτοκλασία στο ξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου
11.00 π.μ. Πεζοπορία 2 ωρών.
13.00 μ.μ. Συγκέντρωση στον «Αγιοδημήτρη» κοντά στη πηγή, για φαγητό, ξεκούραση, γέλιο και διασκέδαση.
Τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εξόρμηση, θα πρέπει  να εφοδιαστούν με τα απαραίτητα δηλαδή: σακίδιο με φαγητό από το σπίτι, νερό (υπάρχει και πηγή), κατάλληλη ενδυμασία και υπόδηση και ….καλή καρδιά.
Πληροφορίες:  τηλ. 6972748131

 

 

 

 

Β) . Διάσχιση του Φαραγγιού της Γκούρας τη Κυριακή  17 Ιουνίου 2012, από κοινού με το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων(ΣΑΟΟ) σε  προγραμματισμένη πεζοπορία στο δεύτερο τμήμα του φαραγγιού από τη Γέφυρα Λυσσαρέας  έως τη συμβολή του με το ποταμό Τουθόα.
Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου να λάβουν μέρος σ’ αυτή την εξόρμηση, παρέα με τον ΣΑΟΟ, τον ορειβατικό σύλλογο που έχει βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος μας  για την ανάδειξη του Φαραγγιού της Γκούρας και για άλλη μια φορά τους ευχαριστούμε.
Ώρες πορείας: 4.30, Κατηγορία: Α+ (Χαρακτηρισμός από τον ΣΑΟΟ).
Πληροφορίες:  τηλ. 6972748131
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

.........................................................................................................................................................

scroll back to top
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 5