Δευτέρα
23
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.17
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου

Online χρήστες

Έχουμε 48 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Εκδήλωση Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ" στις 10/7/2010

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΙΑΣ
«Η ΓΚΟΥΡΑ»
ΕΔΡΑ: ΠΑΛΟΥΜΠΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2008
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΔΙΕΥΘ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑΛΙΑΚΜΟΝΟΣ 25, ΙΛΙΟΝ 13122
ΤΗΛ.2102626238, 6972748131

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΙΑΣ
«Η ΓΚΟΥΡΑ» οργανώνει την εκδήλωση:

1ο Φεστιβάλ μουσικής «ΜΑΝΑ  ΓΗ» στη συμβολή των φαραγγιών της Γκούρας και του ποταμού Τουθόα Γορτυνίας στις 10 Ιουλίου 2010, ημέρα Σάββατο, 8.30 το βράδυ.
Μια εκδήλωση για τη φύση και τους νέους.


ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Καλούμε τα μέλη, τους φίλους, τη νεολαία και όλους τους πατριώτες να μας τιμήσουν  με τη παρουσία τους στην εκδήλωση.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης  περιλαμβάνει:

9.30 π.μ. Πεζοπορία με βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση  του φαραγγιού της Γκούρας από το γεφύρι της Λυσσαρέας μέχρι το τέλος, δηλαδή μέχρι τη συμβολή του με το Ποταμό Τουθόα ή Λαγκαδινό ρέμα.(είναι το δεύτερο μισό μήκους 7 χιλ.). Το συνεργείο θα συνοδέψει ομάδα πεζοπόρων του Ομίλου μας και ομάδα ορειβατών από το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων(ΣΑΟΟ). Η πεζοπορία αυτή είναι για πεπειραμένους πεζοπόρους και όχι αρχάριους.

6.00 μ.μ. Πεζοπορία για όσους το επιθυμούν, από το χωριό Αετορράχη μέχρι  το      σημείο της     εκδήλωσης  περπατώντας σε παλιό μονοπάτι που οδηγεί από το χωριό στο φαράγγι της Γκούρας.
Αυτή η πεζοπορία θα είναι για την κύρια ομάδα των μελών και φίλων μας.

8.30 μ.μ. Έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης  με καλωσόρισμα του Προέδρου και χαιρετισμούς επισήμων προσκεκλημένων. Προβολή ταινίας μικρού μήκους: «Τα μονοπάτια χθες και σήμερα». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσική, φαγητό, χορός και διάφορες εκπλήξεις.. Είσοδος ελεύθερη.

Σημ. Στο σημείο της εκδήλωσης οδηγεί χωματόδρομος 5 χιλ. σε καλή κατάσταση που ξεκινά από το χωριό Αετορράχη Γορτυνίας. Υπάρχει άνετος χώρος πάρκινγκ. Επίσης υπάρχει χώρος, για όσους επιθυμούν να κατασκηνώσουν αρκεί να φέρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Μη σας διαφύγει ότι η γιορτή είναι βραδινές ώρες σε φυσικό περιβάλλον και θα σας συμβουλεύαμε να ντυθείτε κατάλληλα.(π.χ. κλειστά παπούτσια, ελαφριά ζακέτα κ.λ.π.).

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2102626238, 6972748131
2795031949, 6944610312
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.                                             Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Δ.Σ

Ευθ. Αποστολόπουλος                                                Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή

 

 

 

 

 

 

 

scroll back to top