Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Το Φαράγγι της Γκούρας στο περιοδικό "ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ"

περιοδικό ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Το περιοδικό «ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ» που εκδίδει ο   Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών & Οικολόγων(ΣΑΟΟ) στο τεύχος 24ο- Β΄εξάμηνο 2010 δημοσιεύει άρθρο-πρόταση για την περιηγητική αξιοποίηση του Φαραγγιού της Γκούρας, που υπογράφουν οι: Θανάσης Χωματάς και Βούλα Καλαμούτσου.
Είχαν προηγηθεί τα εξής:
-Συνάντηση του ΔΣ του Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ» στα γραφεία της ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ με το Πρόεδρο κ. Μπαρούτσα και ομάδα ορειβατών από το ΣΑΟΟ όπου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εξερεύνηση του φαραγγιού της Γκούρας από έμπειρους ορειβάτες του ΣΑΟΟ με τη βοήθεια του Ομίλου μας.
-Τριήμερη ανίχνευση από κοινή ομάδα τριών ορειβατών του ΣΑΟΟ και μελών του Ομίλου «Η ΓΚΟΥΡΑ» στα πλαίσια της εκδήλωσης  μας στις 10/7/2010.
-Σύνταξη τεχνικής έκθεσης(αξιολόγηση, σηματοδότηση, μικρά τεχνικά έργα, προϋπολογισμός) για την αξιοποίηση του Φαραγγιού της Γκούρας από το ΣΑΟΟ η οποία υποβλήθηκε στη ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανίχνευση του φαραγγιού και η σύνταξη της μελέτης  έγιναν με εθελοντική εργασία των μελών του ΣΑΟΟ.
Ο Ορειβατικός Φυσιολατρικός Όμιλος «Η ΓΚΟΥΡΑ» ευχαριστεί θερμά το κ. Μπαρούτσα και τη ΤΕΔΚ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, καθώς και το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων (ΣΑΟΟ).

 

Ακολουθεί η πρόταση του ΣΑΟΟ, που αποτελεί περίληψη της τεχνικής έκθεσης, έτσι όπως είναι δημοσιευμένη στο περιοδικό «ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».
περιοδικό ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

περιοδικό ΟΡΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή

Γραμματέας Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ"

 

scroll back to top