Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 45 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Ο ΣΑΟΟ στο Φαράγγι της Γκούρας στη Γορτυνία

εξορμηση Ομίλου Γκουρα

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων(ΣΑΟΟ) στα πλαίσια του  προγράμματος εξορμήσεων του Οκτωβρίου 2011 περιέλαβε και το Φαράγγι της Γκούρας στη Γορτυνία.
Συγκεκριμένα τη Κυριακή 16 Οκτώβρη 2011,  θα κάνει τη διάσχιση του δεύτερου μισού τμήματος του Φαραγγιού της Γκούρας δηλαδή από τη Γέφυρα της Λυσσαρέας (πάνω στο δρόμο Λυσσαρέας-Κοκκινοράχης) έως τη συμβολή με το ποταμό Τουθόα(Αετορράχη).
(Φωτό: Πεζοπορία στις 10/07/2010 του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ" με ομάδα του ΣΑΟΟ και συνεργείο βιντεοσκόπησης)


 

 

Το πρόγραμμα του ΣΑΟΟ από την ιστοσελίδα του:
Κυριακή 16-10-2011
Φαράγγι Γκούρας
∆ιάσχιση ενός µοναδικού Αρκαδικού φαραγγιού από τη γέφυρα Λυσσαρέα µέχρι τον ποταµό Τουθόα (Αετοράχη).
Ώρες : 4.30, Κατηγορία: Α+
Αρχηγοί : Χαρµπής Π., Χωµατάς Θ., Ντούµος Π., Μακρής Στ.


(Σημ. Εκ παραδρομής στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας του ΣΑΟΟ γράφτηκε ως αφετηρία η γέφυρα Λυκούρεση, ενώ το ακριβές είναι γέφυρα Λυσσαρέα).

εξορμηση Ομίλου Γκουρα

Ο Φυσιολατρικός Ορειβατικός Όμιλος "Η ΓΚΟΥΡΑ" καλεί τα μέλη και τους φίλους του να λάβουν μέρος στη διάσχιση και να πλαισιώσουν αυτή την εξόρμηση του φιλικού συλλόγου που συμβάλλει τα μέγιστα στη προσπάθεια του Ορειβατικού Ομίλου "Η ΓΚΟΥΡΑ" για ανάδειξη και αξιοποίηση του Φαραγγιού της Γκούρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

14-10-2011 Αναβλήθηκε η πεζοπορία στο Φαράγγι της Γκούρας  λόγω επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών

 

 

 

................................................................................................................................................................

scroll back to top