Δευτέρα
23
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.17
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου

Online χρήστες

Έχουμε 30 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Κοπή πίτας 2011

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 29/01/2010 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου  ΙΛΙΟΥ η  κοπή πίτας του Συλλόγου μας. Η συμμετοχή των πατριωτών ήταν πολύ μεγάλη καθώς και αρκετών καλεσμένων. Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ  κ.  Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος,  η Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας κυρία Διαμαντοπούλου Μαρίνα η οποία μετέφερε χαιρετισμό–μήνυμα του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ιωάννη Γιαννόπουλου, οι   Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου  κυρία Γιώτα Μηλιώνη με καταγωγή από Λυσσαρέα, και ο κ. Γιάννης Γκιώνης με καταγωγή από Ψάρι  Ηραίας, καθώς επίσης και ο συμπατριώτης  μας Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μεταμόρφωσης κ. Γεώργιος Χρονόπουλος.  Επίσης το παρών έδωσε  και ο εκδότης της Εφημερίδας «Γορτυνία» κ. Κώστας Καλύβας.

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

 

 

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε η βράβευση των νέων που επέτυχαν την είσοδο τους στα ΑΕΙ -ΤΕΙ της χώρας μας. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε η Μαρία Τσάφου του Λουκά και της Χριστίνας Θανοπούλου για την είσοδο της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών   και ο Θωμάς Χύτης του Ανδρέα  και της Πηνελόπης Νικολοπούλου  στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Χρηματοοικονομική και Λογιστική). Στα δύο παιδιά εκτός από το βραβείο, δόθηκε μία εικόνα της Παναγίας  και όπως πάντα, ένα συμβολικό χρηματικό ποσό που προσφέρει ο Γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Παναγιώτης Θανόπουλος.  Το  ΔΣ τους εύχεται καλή σταδιοδρομία.

 

 

 

Μετά  την βράβευση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της Μαρίνας Θανοπούλου που έφυγε πρόωρα από την  ζωή.
Στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε μπουφές με εδέσματα, ποτά και αναψυκτικά, προσφορά του Συλλόγου. Στο μπουφέ  συνέβαλαν  και οι Κοκκινοραχίτισσες με προσφορά εκλεκτών μεζέδων και γλυκών όπως οι:  Μαρία Δημ. Νικολοπούλου, Ντίνα Μπάκα και Μαρίνα Διαμαντοπούλου.

Σ΄ ένα όμορφο κλίμα, οι πατριώτες είχαν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά, να ιδωθούν,  να συνομιλήσουν, να γελάσουν και να χαρούν.                                                                                                                            Ο τυχερός, που βρήκε το φλουρί της φετινής πίτας, είναι ο Γιώργος Δημ. Νικολόπουλος.
Tο  Δ.Σ.  ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους, που τίμησαν την εκδήλωση του Συλλόγου μας.

 

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

 

 

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

 

 

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

 

 

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

πίτα 2011 Κοκκινοραχης

 

30/01/2011
Γεώργιος Διαμαντόπουλος
Πρόεδρος του ΔΣ

scroll back to top