Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 44 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο χωριό

Αυγουστος 2011

Αγαπητοί πατριώτες,
σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος  στις παρακάτω εκδηλώσεις που προγραμμάτισε  το Δ.Σ  του Συλλόγου μας για τον μήνα Αύγουστο  στο χωριό.
∙ Το Σάββατο 20/08/2011 - για όσους πατριώτες  επιθυμούν - θα γίνει με τα Ι.Χ αυτοκίνητα  επίσκεψη  στο «Λαϊκό Μουσείο» του Γεωργακοπούλειου Ιδρύματος, που λειτουργεί στο γειτονικό  χωριό Ράφτη Γορτυνίας. Η αναχώρηση  θα γίνει στις 09.00 π.μ  από την πλατεία του χωριού  και επιστροφή 13.00 μ.μ . Για καφέ  και αναψυκτικό θα καθίσουμε  στην πισίνα που λειτουργεί στο ίδιο χωριό.
Η είσοδος στο Μουσείο είναι ελεύθερη
∙ Την ίδια μέρα  το Σάββατο 20/08/2011 το βράδυ  θα γίνει συγκέντρωση των πατριωτών και των φίλων μας στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου για συζήτηση και διασκέδαση. Το Δ.Σ θα έχει φροντίσει για τα απαραίτητα,  από σας ζητάμε εκτός από την παρουσία σας  την καλή σας παρέα και διάθεση.
∙ Την Τρίτη 23/08/2011 αμέσως μετά  το πέρας της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό της Απόδοσης της Κοιμήσης της Θεοτόκου- «εννιάμερα Παναγίας»,  θα ακολουθήσει  πανηγύρι με  δημοτική μουσική από την ορχήστρα του Δημήτρη Ρέπα καθώς και ταβέρνα  με  φαγητό, ποτά, αναψυκτικά.

Καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές!!

καλοκαιρι 2011

.....

scroll back to top