Δευτέρα
23
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.17
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου

Online χρήστες

Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Αντάμωμα Κοκκινοραχιτών 20/8/2011

ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΙΤΩΝ 20/8/2011

Αντάμωμα

 

Πραγματοποιήθηκε  το βράδυ του Σαββάτου 20/08/2011 το  αντάμωμα των Aπανταχού Κοκκινοραχιτών στο προαύλιο χώρο  του Πολιτιστικού Κέντρου, όπως είχε προγραμματιστεί  από το Δ.Σ του Συλλόγου μας.
Πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εκδήλωση αυτή  να γίνει θεσμός και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο λίγο πριν την κορυφαία εκδήλωση του χωριού  μας,  τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 23 Αυγούστου. Σκοπός της εκδήλωσης  είναι, αφενός να τιμήσουμε    τους λιγοστούς μόνιμους κατοίκους του χωριού μας οι οποίοι στην ουσία κρατούν ζωντανή την ιδιαίτερη πατρίδα μας προσφέροντας λίγη  παρέα και  διασκέδαση   και αφετέρου  να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους πατριώτες παρευρίσκονται τις μέρες εκείνες στο χωριό μας να συναντηθούν, να θυμηθούν τα παλιά, να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς, να συζητήσουν  για να τα προβλήματα  του χωριού, να διασκεδάσουν και να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ.
Η εκδήλωση μας,  ξεκίνησε το απογευματάκι με το ψήσιμο καλαμποκιών τα οποία μοιράστηκαν στους πατριώτες   και στην συνέχεια αφού καθίσαμε στα τραπέζια και απολαύσαμε τα πρώτα μεζεδάκια  και τα ποτά μας, ο πρόεδρος του ΔΣ  καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση και  τους ζήτησε να στηρίζουν τις προσπάθειες του Δ.Σ  συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που προγραμματίζει,  ανεξάρτητα από πρόσωπα  και τυχόν διαφωνίες.
Με την δημιουργία των Καλλικρατικών  Δήμων, τόνισε,  ο ρόλος που καλούνται να παίξουν  οι  Πολιτιστικοί Σύλλογοι είναι ακόμα πιο σημαντικός, ειδικά για χωριά του δικού μας μεγέθους. Γι αυτό,  ένας δυνατός Σύλλογος  σε συνεργασία  πάντα με  το Τοπικό Συμβούλιο μπορεί να  αποτελέσουν   ένα δυνατό στήριγμα  και το μέσον για να  διεκδικήσουν και να πετύχουν  πολλά  οφέλη    για το χωριό μας.
Στην συνέχεια πήραν το λόγο  αρκετοί  πατριώτες  οι οποίοι τοποθετήθηκαν γύρω από την λειτουργία του Συλλόγου  και τα προβλήματα του χωριού. Η ευχάριστη αυτή βραδιά κύλησε  ακούγοντας παραδοσιακή δημοτική μουσική  απολαμβάνοντας το Αυγουστιάτικο φεγγάρι και  τους μικρούς μας φίλους να απολαμβάνουν το παιχνίδι.Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Διαμαντόπουλος Γεώργιος

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Αντάμωμα

Αντάμωμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντάμωμα

Αντάμωμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αντάμωμα

Αντάμωμα

 

 

 

 

 

 

 

 

 

scroll back to top