Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 21 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Εορτασμός της Απόδοσης της Κοίμησης της Θεοτόκου 23 Αυγούστου 2011πανηγύρι 23 Αυγούστου

Με μεγάλη λαμπρότητα και με την συμμετοχή  πολλών συμπατριωτών μας αλλά και  εκατοντάδων προσκυνητών  από τα γύρω χωριά  εορτάστηκε στις 23 Αυγούστου η Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου,  της "Παναγιάς τα εννιάμερα" όπως συνηθίζει να λέει ο λαός.
Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο παπά-Γιώργης από το Χρυσοχώρι και ο παπά-Δημήτριος γαμπρός από Τουθόα και έψαλαν ο κ. Λαμπρόπουλος από Αετοράχη, ο κ. Λουμιώτης από Λουτρά  και ο κ. Γ. Δρακόπουλος από Λυσσαρέα  τους οποίους ευχαριστούμε πολύ. Για την Αρτοκλασία  είχε προνοήσει το  Δ.Σ του Συλλόγου και το Τοπικό Συμβούλιο υπέρ υγείας των οποίων ευλογήθηκαν και συνέχεια διανεμήθηκαν σε όλους τους  εκκλησιαζομένους.

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

Μετά την ανταλλαγή ευχών οι προσκυνητές κάθισαν στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας ο οποίος είχε καθαριστεί και καλλωπιστεί από τα μέλη  του Συλλόγου και τους πατριώτες  και στον οποίο  λειτουργούσε ταβέρνα από τον κ. Φ. Μητρόπουλο από το Ράφτη,  διαθέτοντας το παραδοσιακό βραστό κρέας, σουβλάκια, ποτά και αναψυκτικά. Την μουσική ψυχαγωγία είχε αναλάβει για 27η συνεχή χρονιά  η ορχήστρα του κ. Δ.  Ρέππα παίζοντας δημοτικά παραδοσιακά τραγούδια.

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, η καταγόμενη από το χωριό μας  Αντιδήμαρχος  κ. Διαμαντοπούλου-Τρουπή Μαρίνα (Δημοτική Ενότητα Δημητσάνας- Τρικολώνων), ο Αντιδήμαρχος κ. Παρασκευόπουλος  Διονύσιος (Δημοτική ενότητα Ηραίας), ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιωτακόπουλος Ιωάννης (Δημοτική Ενότητα Κλείτορος) η  Δημοτική  Σύμβουλος  κ. Χριστοπούλου - Θανοπούλου Ελένη, ο  πρώην Αντιδήμαρχος Ηραίας κ. Γαβράς Χρήστος, πλήθος συμπατριωτών  μας και φίλοι από τα γύρω χωριά(Τουθόα, Αετορράχη, Αράπηδες, Λυσαρέα, Σαρακίνι, Παλούμπα, Σέρβου, Λουτρά και Φαναράκι).
Το ΔΣ του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  όλους τους συμπατριώτες  και τους φίλους  για την συμμετοχή τους  καθώς και όλους αυτούς που εργάσθηκαν για την επιτυχή διοργάνωση των παραπάνω εκδηλώσεων, όσους εργάστηκαν για τον καθαρισμό και καλλωπισμό του προαυλίου χώρου της  εκκλησίας,  τις Κοκκινοραχίτισες και τις νιφάδες  του χωριού μας  για την φροντίδα  και τον στολισμό τους της εκκλησίας,  τον  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας και Επίτροπο κ.  Νικολόπουλο Χρήστο για την συνεργασία και την   προσφορά του,  τον κ. Θανόπουλο Δημοσθένη, τον κ. Γιαννόπουλο Ηλία και την κ. Παρασκευοπούλου Πηνελόπη για τις προσφορές  των δώρων που διετέθησαν   στην διενέργεια  λαχειοφόρου αγοράς για την  ενίσχυση των δύο εκκλησιών του χωριού μας, τον πατριώτη κ. Θανόπουλο Κ. Δημήτριο για την δωρεά ενός μανουαλιού στην εκκλησία  και    το μέλος του Συλλόγου κ. Μπάκα Γεώργιο για την εργασία του ώστε να διαμορφωθεί ο χώρος επέκτασης του Νεκροταφείου.
Και του χρόνου  με υγεία !

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Διαμαντόπουλος Γεώργιος

 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το πανηγύρι.

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πανηγύρι 23 Αυγούστου

πανηγύρι 23 Αυγούστου

 

 

 

 

 

 

 

 

..

scroll back to top