Τρίτη
17
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.12
Δύση: 19.55
Σελήνη
4 ημερών
Μαρίνης μεγαλομάρτυρος

Online χρήστες

Έχουμε 29 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Αύγουστος 2012 - Ανακοίνωση καλοκαιρινών εκδηλώσεων

 

 

Αγαπητοί  πατριώτες, Αγαπητοί φίλοι
Το Δ.Σ του Συλλόγου μας σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στις  παρακάτω εκδηλώσεις  που έχει προγραμματίσει για τον μήνα  Αύγουστο στο χωριό μας.

Την Κυριακή 19/08/2012 και ώρα 10.00 το πρωί, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου θα γίνουν οι «Απλές Καλλιτεχνικές Δημιουργίες» για μικρά και μεγάλα παιδιά αλλά και μεγαλύτερους με καλλιτεχνικές ανησυχίες. Είναι μια προσφορά του Δήμου Γορτυνίας στο πλαίσιο των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων. Η Καθηγήτρια της Σχολής Αργυροχρυσοχοΐας Στεμνίτσας Ελένη Σχίζα θα δείξει δωρεάν και θα δημιουργήσει μαζί με τα παιδιά και τους μεγάλους που θα παρευρίσκονται καλλιτεχνικές κατασκευές όπως χαλκογραφίες, ζωγραφική σε μπουκάλι, κηροκλωστές κ.λ.π. με υλικά κατασκευών προσφορά του δήμου. Τα καλλιτεχνικά δημιουργήματα θα εκτεθούν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου τις επόμενες ημέρες.

- Την Τρίτη 21/08/2012 και ώρα  19.00 στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου  θα πραγματοποιηθεί για 2η   χρονιά το αντάμωμα των απανταχού  Κοκκινοραχιτών. Η εκδήλωση αυτή καθιερώνεται πλέον και θα πραγματοποιείται  κάθε χρόνο λίγο πριν την κορυφαία εκδήλωση του χωριού μας, τον εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου  την 23η Αυγούστου(Εννιάμερα Παναγίας). Θα ξεκινήσουμε την εκδήλωση με ψήσιμο καλαμποκιών και στην συνέχεια θα προσφερθούν φαγητό, ποτά,  αναψυκτικά και πολύ μουσική.

- Την Πέμπτη 23 Αυγούστου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό πανηγύρι για το εορτασμό της Αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Φέτος την ευθύνη για την λειτουργία της Ταβέρνας θα έχει  το Δ.Σ του Συλλόγου σε συνεργασία με την Εκκλησιαστική Επιτροπή, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τις ανάγκες των δύο εκκλησιών του χωριού μας. Θα διατεθεί παραδοσιακό βραστό του χωριού μας, σουβλάκια,  παγωμένα ποτά και αναψυκτικά σε τιμές πραγματικά προσιτές,  αντιλαμβανόμενοι την δύσκολη οικονομική συγκυρία  που βιώνουμε. Μουσική θα απολαύσουμε από την ορχήστρα του Δ. Ρέππα
Καλό καλοκαίρι
Καλές διακοπές και Καλή αντάμωση  στο χωριό

O Πρόεδρος του  Δ.Σ

Γεώργιος Διαμαντόπουλος

 

gorgona

 

 

scroll back to top