Δευτέρα
23
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.17
Δύση: 19.51
Σελήνη
11 ημερών
Φωκά και Απολλωνίου ιερομαρτύρων, Ιεζεκιήλ του προφήτου

Online χρήστες

Έχουμε 9 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2013

Κοκκινοραχη-πίτα 2013


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 26 Ιανουαρίου 2013, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου, η εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης  Πίτας 2013 του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών καθώς και η Γενική Συνέλευση.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πατριώτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου που πέρασαν λίγες ώρες ευχάριστα, ανταμώνοντας μεταξύ τους, ανταλλάσοντας ευχές και διασκεδάζοντας.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Γορτυνίας  Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος. Επίσης παραβρέθηκαν οι συγχωριανοί μας τοπικοί άρχοντες:  Ελένη Θανοπούλου-Χριστοπούλου-Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας, Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή,  Αντιδήμαρχος Δήμου Γορτυνίας, Γεώργιος Χρονόπουλος, Αντιδήμαρχος Δήμου Μεταμόρφωσης.
Παρών ήταν και ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνία»  Κώστας Καλύβας, ο οποίος τιμά τις εκδηλώσεις μας  κάθε χρόνο και τον ευχαριστούμε θερμά.
Έγινε βράβευση του νέου φοιτητή του τμήματος Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπου Τσάφου του Λουκά και της Χριστίνας Π. Θανοπούλου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με συνεστίαση των πατριωτών, απολαμβάνοντας σπιτικά φαγητά και παραδοσιακά γλυκά που ετοίμασαν οι Κοκκινοραχίτισσες νοικοκυρές.
Καλεσμένος του συλλόγου μας ήταν και ο συμπατριώτης, από το γειτονικό χωριό Αετορράχη, Φώτης Γεωργόπουλος που πρόσφερε μουσικό χρώμα στην εκδήλωση παίζοντας φλογέρα  και δίνοντας το ερέθισμα για τραγούδι με το στόμα όπως παλιά.
Ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της φετινής πίτας ήταν ο Παναγιώτης Γεωργόπουλος.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, όπου παρουσιάστηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Τα χαρακτηριστικά του ήταν η σωστή οικονομική διαχείριση, μικρά έργα στο χωριό και εκδηλώσεις πολιτισμού και ψυχαγωγίας των πατριωτών. Υπήρξε θετική ατμόσφαιρα και αισιοδοξία για τα πεπραγμένα καθώς και έκφραση ελπίδας από όλους τους ομιλητές για τα μέλλον του συλλόγου παρά τις δύσκολες  συγκυρίες, οικονομικές και κοινωνικές, της  εποχής που περνούμε στην χώρα μας. Κατόπιν προτάσεως του μέλους του συλλόγου και Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης Γεωργίου Μπάκα, η Γενική Συνέλευση ψήφισε ομόφωνα την συνέχιση της  επιτυχημένης θητείας του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου για μια διετία.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Ο  Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Σπ. Γιαννόπουλος χαιρετά τα μέλη του συλλόγου.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Ελένη Θανοπούλου-Χριστοπούλου κόβει την πίτα του συλλόγου. Επίσης Ο πρόεδρος του συλλόγου Γεώργιος Διαμαντόπουλος και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Νικολόπουλος.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Ο Αντιδήμαρχος Μεταμόρφωσης Γεώργιος Χρονόπουλος

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Η Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Η  Γενική Συνέλευση συνεδριάζει

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης και ο Απολογισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

 

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

 

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

 

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Η βράβευση του Χαράλαμπου Τσάφου από τον Τάκη Θανόπουλο.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Ο εκδότης της "Γορτυνίας" Κώστας Καλύβας, η Πρόεδρος Δ.Σ. Γορτυνίας Ελένη Θανοπούλου-Χριστοπούλου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ιωάννης Γιαννόπουλος, ο Τάκης Θανόπουλος και η Αντιδήμαρχος Γορτυνίας Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Μπουφές με σπιτικά φαγητά και γλυκά.

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Η ώρα του φαγητού

 

 

 

Κοκκινοραχη-πίτα 2013

Ο δάσκαλος Φώτης Γεωργόπουλος ερασιτέχνης στην φλογέρα, προσφέρει ψυχαγωγία

 

Παρακολουθείστε βίντεο από την εκδήλωση  εδώ

 

 

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!

Πολλές ευχαριστίες

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών

scroll back to top