Κυριακή
22
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.16
Δύση: 19.52
Σελήνη
9 ημερών
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.

Online χρήστες

Έχουμε 47 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Γενική Συνέλευση - Κοπή Πίτας 2015

 

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 07/02/2015 (18.00-21.00)  στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΛΙΟΥ «Μελίνα Μερκούρη»  στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Καφενείου η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση  καθώς και η κοπή  της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Διαμαντόπουλο Γεώργιο να κάνει τον Διοικητικό απολογισμό με αναφορά στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν και τα μικρά τεχνικά έργα που έγιναν στο χωριό μας. Αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση που δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον Σύλλογο μας  με συνέπεια η οικονομική  του δυνατότητα  να είναι ισχνή. Όμως, τόνισε, ότι με λογική και συνετή  διαχείριση  δεν χρωστάμε σε κανέναν  και χάρις την οικονομική εισφορά των πιστών μελών  μας και την πώληση του Ημερολογίου  είναι εξασφαλισμένα τα λειτουργικά του  έξοδα και οι 2-3  εκδηλώσεις,  αλλά δεν υπάρχει δυνατότητα  για μεγαλύτερα έργα στο χωριό μας.

Ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός με λεπτομερή αναφορά στα έσοδα και τα έξοδα του παρελθόντος έτος. Αφού  τοποθετήθηκαν αρκετά μέλη πάνω στα προβλήματα του χωριού μας και την λειτουργία του Συλλόγου έγινε η υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού.

Στην συνέχεια το σώμα ασχολήθηκε με την εκλογή νέου Διοικητικού  Συμβουλίου  μιας  και η θητεία του απερχόμενου έληξε. Λόγω  πένθους - απεβίωσε η Μαρίνα Γεωργοπούλου το μεσημέρι του Σαββάτου-  αρκετά μέλη  δεν ήταν δυνατό να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Προσπάθεια για αναβολή της  Γενικής Συνέλευσης  δεν κατέστη δυνατή,  λόγω πίεσης χρόνου και έλλειψης αίθουσας. Για το λόγο αυτό  το Σώμα ομόφωνα αποφάσισε  να παραταθεί η θητεία του  για ένα ακόμα έτος,  ώστε του χρόνου, να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα μέλη να θέσουν υποψηφιότητα.

Πριν την κοπή της πίτας κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για να τιμήσουμε  την μνήμη των  συμπατριωτών μας που έφυγαν από κοντά μας κατά την διάρκεια του παρελθόντος έτους.

Τυχερός της ημέρας ήταν ο  Χρήστος  Δ. Νικολόπουλος, κερδίζοντας  το φλουρί  και συνάμα μια μηχανή καφέ εσπρέσο προσφορά του Συλλόγου.

Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε στο μπουφέ όπου προσφέρθηκαν σπιτικά φαγητά, μεζεδάκια, παραδοσιακές δίπλες που είχαν ετοιμάσει οι Κοκκινοραχίτισσες  νοικοκυρές  και νιφάδες, αναψυκτικά και κρασί.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας ο πατριώτης από Αετοράχη  Αντιδήμαρχος  Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου κ. Βασιλόπουλος Δημήτριος, οι συγχωριανοί μας εκπρόσωποι στα κοινά: η κα Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή, Δημοτική Σύμβουλος και πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Γορτυνίας, ο κ. Χρονόπουλος Γεώργιος,  Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μεταμόρφωσης, η κα Θανοπούλου Ελένη,  πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας, καθώς και η Γραμματέας του Συλλόγου Σαρακινιωτών Ηραίας  κα Νούλη  Μητροπούλου και ο εκδότης της εφημερίδας «Γορτυνίας» κ. Κων/νος Καλύβας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τον Δήμο Ιλίου για την φιλοξενία στην όμορφη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου, ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Ιλίου  κ. Δημήτριο Βασιλόπουλο για την διευκόλυνση που μας παρείχε, όλα τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και την οικονομική ενίσχυση του ταμείου του Συλλόγου μας και όλους όσους εργάστηκαν για να προετοιμαστεί και να στεφθεί με επιτυχία η εκδήλωση μας.

Και του χρόνου!!!!

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

 

Γ. Διαμαντόπουλος

 

 

scroll back to top