Κυριακή
22
Ιουλίου
2018
Ανατ.: 05.16
Δύση: 19.52
Σελήνη
9 ημερών
Μαρίας Μαγδαληνής, Μαρκέλλης μάρτ.

Online χρήστες

Έχουμε 71 επισκέπτες συνδεδεμένους

Επισκέπτες σελίδας

http://www.hitwebcounter.com website
Κοπή πίτας 2016

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6-2-2016, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Καφενείου του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η  Κοπή της Βασιλόπιτας.

Ο σύλλογος γιόρτασε φέτος τα 50 χρόνια δράσης και προσφοράς με ιστορική αναδρομή που έκανε ο πρόεδρος Γεώργιος Διαμαντόπουλος στην ιδρυτική πράξη και στα ιδρυτικά μέλη, στα διοικητικά συμβούλια, στα πολλά και σημαντικά έργα που πραγματοποίησε στο χωριό καθώς και στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην Αθήνα και στην Κοκκινοράχη. Στα πλαίσια του εορτασμού εκδόθηκε το ημερολόγιο 2016 με παλιές φωτογραφίες συμπατριωτών από δραστηριότητες και εκδηλώσεις του χωριού.

Επίσης έγιναν βραβεύσεις νέων που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές  (Μπάκα Αναστασία, Χύτη Αναστασία και Γεωργόπουλο Μιχάλη),  δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στα ιστορικά μέλη Παναγιώτη Δ. Θανόπουλο και Δημοσθένη Γ. Θανόπουλο για την πολύχρονη προσφορά τους στον σύλλογο και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν των Κοκκινοραχιτών που έφυγαν από την ζωή τον τελευταίο χρόνο.

Ακολούθησε μπουφές  με σπιτικά φαγητά που ετοίμασαν και πρόσφεραν οι γυναίκες του συλλόγου , κρασί και αναψυκτικά.

Τυχερή της βραδιάς - δώρο επιταγή αξίας 50€ -  που έτυχε το φλουρί της Βασιλόπιτας  ήταν η Βάσω Θανοπούλου σύζυγος Γεωργίου  η οποία ζήτησε  να παραμείνει το δώρο στον Σύλλογο για κάποια άλλη εκδήλωση.

Την ευχαριστούμε  και της ευχόμαστε να είναι πάντα τυχερή  με υγεία γι αυτήν και την οικογένειά της .

 

Και του χρόνου.!!

 

 


 
 

scroll back to top