Τα Εισόδια της Θεοτόκου 2017

Εορτάστηκε στο χωριό μας την Τρίτη 21/11/2017 τα «ΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ» ή της Παναγίας της Με(ι)σοσπορίτισσας. Την Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία τέλεσαν ο παπά-Γιάννης, εφημέριος του χωριού μας και ο παπά-Κανέλος από Τουθόα και έψαλαν ο Χ. Λαμπρόπουλος και Β. Γεωργόπουλος από Αετορράχη. Παρευρέθηκαν πολλοί πατριώτες μιας και αυτή την εποχή ήταν σε πλήρη εξέλιξη η συλλογή του ελαιόκαρπου και αρκετοί φίλοι από τα γύρω χωριά.
Αρτοκλασία τελέσθηκε υπέρ οικογενειών Δημητρίου Α. Θανόπουλου και Γεωργίου Παπαγεωργίου.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων, προσφέρθηκε γεύμα για όλους τους πατριώτες και φίλους με νηστήσιμα φαγητά, κρασί και γλυκά σεβόμενοι την θρησκευτική επιταγή και παράδοση. Την επιμέλεια του γεύματος είχε η εκκλησιαστική επιτροπή με την βοήθεια εθελοντριών νοικοκυριών και μελών του Δ.Σ του Συλλόγου.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών ευχαριστεί τον τοπικό πρόεδρο και εκκλησιαστικό επίτροπο κο Χρήστο Νικολόπουλο, την κα Νικολοπούλου Ρούλα για τα ωραία γλυκά που μας ετοίμασε και όλες τις νοικοκυρές που βοήθησαν για την ετοιμασία και πραγματοποίηση της γιορτής αυτής.
Και του χρόνου!

23/11/2017
Ο Πρόεδρος του ΔΣ
Γεώργιος Διαμαντόπουλος