Γ.Σ.-Κοπή Πίτας 2020 του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 1/2/2020 η εκδήλωση Κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου Κοκκινοραχιτών “Τα Εισόδια της Θεοτόκου”, στον πάντα φιλόξενο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ιλίου “Μελίνα Μερκούρη”.
Στην ετήσια αυτή συνάντηση του Συλλόγου μας προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση, με τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό καθώς και γενική ενημέρωση για θέματα του συλλόγου και του χωριού μας.

Κατόπιν έγινε βράβευση νέων φοιτητών που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές (Θανόπουλος Δημοσθένης, Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ) και στη συνέχεια τήρηση ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των συμπατριωτών μας που έφυγαν από την ζωή την τελευταία χρονιά.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και στο τέλος παρατέθηκε μπουφές με σπιτικά φαγητά, γλυκά, κρασί και αναψυκτικά για τα οποία φρόντισαν τα μέλη του Δ.Σ. και οι γυναίκες του συλλόγου.

Ο τυχερός του φλουριού της Βασιλόπιτας ήταν ο βραβευθείς νέος φοιτητής Θανόπουλος Δημοσθένης. Μπράβο, να είναι πάντα τυχερός!

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διατέθηκε στα μέλη και στους φίλους το Ημερολόγιο 2020 με θέμα “Στιγμές χαράς” με φωτογραφίες από εκδηλώσεις του συλλόγου και γιορτές του χωριού!

Εκ μέρους του Δ.Σ ευχαριστώ τους πατριώτες που συμμετέχουν και στηρίζουν τις προσπάθειες μας καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Με το καλό και στις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου μας!

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο ΙΛΙΟΥ που κάθε χρόνο μας παραχωρεί την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Και του Χρόνου!

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Γεώργιος Διαμαντόπουλος