Τα νέα της Κοκκινοράχης (Αύγουστος-Σεπτέμβριος 2022)

Εορτάστηκε και φέτος στο χωριό μας η Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου, κοινώς τα «Εννιάμερα της Παναγίας».

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο παπά Κώστας Λαμπρόπουλος από Αετορράχη και έψαλαν ο υιός του διάκος Διονύσιος Λαμπρόπουλος και ο πιστός φίλος του χωριού μας από Λυσσαρέα Γ. Δρακόπουλος, στους οποίους εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας. Διάφορες συγκυρίες και αντιξοότητες δεν μας επέτρεψαν την λειτουργία ταβέρνας και την ύπαρξη ορχήστρας.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας προσφέρθηκαν διάφορα κεράσματα, όπως γλυκά, αναψυκτικά και τσίπουρο. Αρτοκλασία τελέστηκε υπέρ ευλογίας των οικογενειών Δημ. Κ. Θανόπουλου, Γεωρ. Χ. Νικολόπουλου, Γεωρ. Μπάκα και Ιωαν. Κ. Γιαννόπουλου.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πατριώτες και φίλους για την παρουσία τους και ελπίζουμε του χρόνου να γίνει ο εορτασμός με καλύτερες και ευνοϊκότερες συνθήκες.

Την Κυριακή 18/9/22 στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πετρούπολης όπως πληροφορηθήκαμε από τα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χειροτονήθηκε εις πρεσβύτερο ο διάκος Διονύσιος Λαμπρόπουλος από Αετορράχη υιός του παπά Κώστα Λαμπρόπουλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, του εύχεται: ΑΞΙΟΣ! Έτη πολλά και ευλογημένα και καλή διακονία.

Την Τρίτη 13/9/2022 απεβίωσε η συμπατριώτισσα μας Τασία Νικολοπούλου 86 ετών, σύζυγος Αθανασίου Κων Νικολόπουλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της και αντί στεφάνου θα δοθεί ένα συμβολικό ποσό στην εκκλησία του χωριού μας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΡΑΧΙΤΩΝ

Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ