Σύλλογος Κοκκινοραχιτών-Κοπή Πίτας 2024 και Γ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της 24ης Φεβρουαρίου 2024 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιλίου “Μελίνα Μερκούρη” η Ετήσια Γενική Συνέλευση και η κοπή Πίτας του Συλλόγου μας.
Μετά από τέσσερα χρόνια αποχής λόγω covid σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα συναντηθήκαμε πατριώτες και φίλοι για να ανταλλάξουμε ευχές, απόψεις και προβληματισμούς για την λειτουργία του Συλλόγου καθώς και για τα προβλήματα του χωριού μας.
Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση με τον απολογισμό του έργου του απερχόμενου Δ.Σ και η ανάδειξη νέου.
Ακολούθησε η βράβευση των νέων επιτυχόντων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ και όπως πάντα τιμήθηκε η μνήμη των εκλιπόντων πατριωτών με την τήρηση ενός λεπτού σιγή.
Τυχερή της βραδιάς η μικρή Κωνσταντίνα εγγονή της Βάσως Χρονοπούλου η οποία κέρδισε το βιβλίο “Μνήμες και Γεύσεις της Γορτυνίας” της Μαρίνας Διαμαντοπούλου, προσφορά στο σύλλογο από τη συγγραφέα.
Στο τέλος της βραδιάς γευτήκαμε παραδοσιακά γλυκά της Γορτυνίας παρασκευασμένα από κυρίες του Συλλόγου.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη για την παρουσία και την στήριξη στον Σύλλογο, ευχαριστούμε τον Δήμο Ιλίου για την φιλοξενία και τον πατριώτη εκ Λυσσαρέας Αντιδήμαρχο Ιλίου κο Δρακόπουλο Νικόλαο, καθώς και τους φίλους τους καταγόμενους από γειτονικά χωριά, για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Και του χρόνου… Καλή χρονιά σε όλους.